Często się zastanawiam czemu w wielu kebabowniach jest takie parcie na mięso w cudzysłowie craftowe. No chyba że chodzi o wypełnienie jakiejś niszy , bo według mnie w Polsce furorę Zrobił właśnie ten kebab z mielonki I to nam smakuje. Nie zagłębiam się tutaj że to jest zdrowe niezdrowe po prostu chodzi mi o to że smakowo to jest trafione w dziesiątkę a te wszystkie yapraki mi nie wchodzą i raczej nie rotuje to mocno w knajpach.

Mówię o wołowinie/baranince


#kebab #jedzenie #kuchnia

Komentarze (9)

WujekAlien

@Michumi nie wiem, jak w innych miejscach, ale obok mnie w promieniu 500m mam 4 kebabownie, więc konkurencja jest spora i walka o klienta trwa w najlepsze, stąd unikalne przyprawy, kraftowe mięsa, frytki w kebsie itd. żeby się czymś wyróżnić.

korfos

U mnie w jednej kebabowni jest mięso "kraftowe", ale mało różni się od gotowej kulki

Michumi

@korfos u mnie jest 'karaftowy' yaprak.

Robi ten sam producent co kule

Mi nie podchodzi

Fly_agaric

Mnie nie smakuje. Słony ulep mięsopodobny. Jeżdżę, do takich, które robią barg, albo kubideha. Ze świeżonego, grillowanego, marynowanego mięcha. Reszta, jak e kebabie.

Michumi

@Fly_agaric ja nie mówię o tobie tylko o 90 procentach konsumentów

Może 99 nawet

Michumi

@Fly_agaric podaj takie o których piszesz chętnie obadam

Fly_agaric

@Michumi Dublin/Irlandia, niestety. W PL wziąłem raz i to było trudne przeżycie.

Jakiś kraftowy, to może jednak bym spróbował.

Michumi

@Fly_agaric ee to wont mi stont xd

Zaloguj się aby komentować