Komentarze (14)

Tomekku

@bartek555 czyt. drożdzówka

Agannalo

Ostrożnie!

Przepisy od @bartek555 mogą wciągnąć. Poprzedni przepis na skyrnik do tego stopnia niedobry, że zjadłem z papierem.

8e3339e2-7cb1-4a03-b3ba-0abe2d41825e
335ab414-4606-4e7a-bc14-84f1a4768c3b
bartek555

@szystah92 jak najszybciej! 25 min 175 st termoobieg

szystah92

@bartek555 dziękuję bardzo. Syn będzie zajadał

bartek555

@szystah92 tylko make daj normalna, pszenna! Mieszasz wszystko oprocz dzemu, 30 min niech sobie wyrosnie troche i dopiero do pieca (z dzemorem razem). No i takie plaskie zrob na blasze, zeby nie wyszly grubasy

A, no i ja dla bajeru i dodatkowej slodkosci posypalem cukrem pudrem

Zaloguj się aby komentować