Boczek dojrzewał sobie w spiżarni od 18 stycznia.
#wedlinydomowe #kontrolaboczku #gotujzhejto #upomidora


Boczek dojrzewał sobie w spiżarni od 18 stycznia.
#wedlinydomowe #kontrolaboczku #gotujzhejto #upomidora


https://www.hejto.pl/wpis/startujemy-z-kontrolaboczku-pierwsze-nasolenie-od-klasycznego-przepisu-bedzie-ro
@LaMo.zord
@SUM kurde, ciekawie to wygląda
@SUM uuu
Wygląda smakowicie! Ale bardziej wygląda jak słonina 😁
@Kesik Specjalnie wybrałem bardziej tłusty ale nie wiedziałem, że aż tak.
O tak, niedźwiedź Artur to fachowiec jest. Skąd bakterie i jak podwędzałeś?
@wonsz Bakterie browinu a wędziłem na zimno.
@SUM Myślę, że przejrzał.
@Mr.Mars Nie zjełczało xD
@SUM I mamy tak na słowo wierzyć?
@Fly_agaric
@SUM bardzo ładny boczek
Zaloguj się aby komentować