Startujemy z #kontrolaboczku czyli boczek dojrzewający.
Pierwsze nasolenie. Od klasycznego przepisu będzie różnica dodatku bakterii do mięs i wędzenie na zimno.
#gotujzhejto #wedlinydomowe #wedzenie #upomidora #jedzenie

Startujemy z #kontrolaboczku czyli boczek dojrzewający.
Pierwsze nasolenie. Od klasycznego przepisu będzie różnica dodatku bakterii do mięs i wędzenie na zimno.
#gotujzhejto #wedlinydomowe #wedzenie #upomidora #jedzenie

@sum a może podasz klasyczny przepis :) może być ze zmianami :)
@SUM kurde. Rok temu robiłem. I w sumie chyba pobiegnę do sklepu :) bo to dobre było! Chleb, musztarda i pyszny boczek.
@Astro Tu trochę inna wersja. https://magicznyskladnik.pl/pancetta-czyli-dojrzewajacy-surowy-boczek/
@SUM zawołaj jak skończysz (robić,nie jeść)
Zaloguj się aby komentować