Wczorajszy wypiek, tym razem na bogatości:
Mozarella, cheddar, gouda, pieczarki, cebula, szpinak, kukurydza, orzechy laskowe, oregano i na koniec polane oliwą czosnkową 🤩
#pizza #pizzatozycie

Wczorajszy wypiek, tym razem na bogatości:
Mozarella, cheddar, gouda, pieczarki, cebula, szpinak, kukurydza, orzechy laskowe, oregano i na koniec polane oliwą czosnkową 🤩
#pizza #pizzatozycie

@Shivaa Podaj swój adres i nie waż się jeść więcej beze mnie.
@Alembik no podzielę się nie będę taka 🤭
@Shivaa Planujesz rozwód?

@vredo Nie musisz się z kimś żenić, żeby zrobił ci dobre jedzenie, tego nikt nie sprawdza
@vredo planuję więcej pitcy 😁
@Shivaa Czy można się w pani zakochać na zapas?
@vredo chyba nie zaszkodzi xD
@Shivaa Ja bezdzietny, bez zobowiązań ale wnosisz w posagu pitce xd
@vredo muszę to przegadać z prawnikiem, to nie są tanie rzeczy xD
@Shivaa Też walisz czystą ze szklanki? Dogadamy się xd
Bo takiej Trypsi to niedogoniłbym
PS nawet nie spoglądaj na tego zboczucha @ErwinoRommelo
On chce tylko stUpek
@vredo czystą ze szklanki? Matkobosko la policija xd
@Shivaa Ach poświęcę się dla Cię xd
bosze, daj kawałek.
@Hoszin po pitcy zostały już tylko wspomnienia 🥲
@Shivaa okrutna jesteś
@Shivaa fajnie ten szpinak wygląda, normalnie wrzucony od początku czy w inny sposób?
@Niv wrzucony przed pieczeniem na resztę składników, nie wrzucam całych liści tylko je ugniatam w rękach
@Shivaa Też mnie zaciekawiła ta zieleninka, jest zajebista
@vredo szpinak to nadwarzywo, mogę go pochłaniać codziennie xd
@Shivaa no i namówiła. Wrzucam tu żeby innych nie wkurwiac ze względu na późną porę;) To 10, TK 24, To 4, kulki 7. W gazowym żółwiu 500 C. Jednak troche pali jak odstaje ten szpinak. Na przyszłość dam go zaraz po serze i przywale innymi skladnikami. Ale i tak w smaku pycha. Caputo nuvola super też robi robote, lepsza dla mnie dużo niż pizzeria. Mozarella twarda ta co sie w biedrze ostatnie pojawiła z mlekowity 750g w bloku, spoko, ładnie sie ciągnie, smaczna i dzieciom pasuje.

@Niv wygląda rewelacyjnie 😍
Ja tym razem testuję Caputo doppio zero bo nie było innej xd ale wyszła super
Co do szpinaku to ja go gniotę w rękach i takie trochę zbite kawałki się nie przypalają
Zaloguj się aby komentować