Komentarze (14)

Piechur

Jak tu nie wierzyć w reinkarnację

SaucissonBorderline

@Piechur nigdy nie wiesz jaki gar życie dla ciebie szykuje

Hoszin

@SaucissonBorderline pieczarki? co to za mięsko?

SaucissonBorderline

@Hoszin pieczarka pokrojona na 4 i na suchą patelnie Mięso z rosołu, wołowiny troche, kurczak tez podsmażone zeby trochę fajniejszej tekstury dostało
Nie wiem na ile to rosół z dodatkami a ramen ale smakowało i wygląda spoko Sobie jeszcze sypnąłem "ostrego po złości " wiec git

Opornik

@SaucissonBorderline ostatnio do zupki chińskiej dodałem sobie galaretki i tłuszczu z konserwy turystycznej i taki śmieszny lekko ramenowy na posmak nabrała

SaucissonBorderline

@Opornik o widzisz to juz kuchnia fusion :) Szanuję inwencję

Opornik

@SaucissonBorderline nie masz co szanować byłem w robocie i nic innego nie miałem (plus wakame jajko i dymka)

SaucissonBorderline

@Opornik kurde ale to właśnie z takich sytuacji/przypadków biorą się najlepsze znaleziska
przecież nie uwierzę, że ktoś celowo dodał np masło orzechowe do pad thaia

lagun

@SaucissonBorderline jaki ramen!!!??? Na drugi dzień po rosole ma być pomidorowa!!!

SaucissonBorderline

@lagun a widzisz, koncentratu nie miałem, musialo sie skończyć ramenem :)

lagun

@SaucissonBorderline Kyrie Elejson, jak chciałeś pomidorówkę z koncentratu robić, to w sumie lepiej, że ci wyszedł ten kiński ranem

SaucissonBorderline

@lagun przecież to jedyna prawilna z rozgotowany ryżem, o czym ty mówisz;)

lagun

@SaucissonBorderline Jezu dobrze, że nie z ziemniakami

SaucissonBorderline

@lagun kurde z ziemniakami to nawet bym tego nie wykminił

Zaloguj się aby komentować