W końcu piękna niedziela była i można było robić live cooking na świeżym powietrzu
#bojowkapiekarska #pizza
#bojowkapiekarska #pizza
![fb440f72-12a4-4dcb-a69c-303763278fc6](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/a209f730882b2a975c7b166b4d5b4c83.jpg)
![765d867b-8260-4e63-8a14-48d939a66002](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/250x250/24bf2710d49c70b7ff21ea83bbb33b7d.jpg)
Wygląda pysznie ;0
@Suodka_Monia Oj, była. Kamień + grill robią niesamowitą robotę. Upgrade z piekarnika jest olbrzymi. Próbowałem w piekarniku na kamieniu robić raz. To nie była taka chrupka.
piorun za umiejętności
Fung(h)i?? A z czym to jest? Veto!
Czy wiesz może ile stopni na tym wyciągnąłeś?
Na gazowym grillu robię u siebie i wychodzi mi rzekomo lekko ponad 300.
@wielkaberta 300°C na kemieniu, temperatura powietrza pod kopułą ~260°C
Zaloguj się aby komentować