Komentarze (57)

moll

@Yes_Man gdzie mnie to w tag od gotowania!

Yes_Man

@moll w dzbanku jest sos żurawinowy do mięsa. Robiłaś niedawno, wszystko się zgadza

CzosnkowySmok

@Yes_Man i właśnie przez sos w dzbanku postanowiłeś zostać dzbanem...

moll

@Yes_Man chuligany i grasanty! XD

Yes_Man

@CzosnkowySmok ktoś tu się mocno obruszył

moll

@NiebieskiSzpadelNihilizmu sosu proszę w to nie mieszać

starszy_mechanik

@moll jak sosu nie pomieszasz to się przypali!

moll

@starszy_mechanik ale nie miesza się sosu z memami!

moll

@NiebieskiSzpadelNihilizmu samo nic się nie robi!

moll

@Yes_Man zdecydowanie! xD

NiebieskiSzpadelNihilizmu

@moll sosikowe problemy się robią :3 Smaczne takie :3

moll

@NiebieskiSzpadelNihilizmu XD

ErwinoRommelo

Uuu i to Erwinki lubią👀, precz ze skarpetkami !

cebulaZrosolu

@Yes_Man a co @moll i @UmytaPacha robiły sam na sam w koszulach nocnych i z sosem żurawinowym? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

ErwinoRommelo

@UmytaPacha oj odkręcaj i jedziemy

ErwinoRommelo

@UmytaPacha jest tylko jeden sposób zeby się przekonać !

ErwinoRommelo

@UmytaPacha dajesz dryblasa popij woda solidnie zanim się wygazoje !

ErwinoRommelo

@UmytaPacha mówię ci po prostu mocna fermentacja zaszła no zlituj się pa jak się na Ciebie patrzy ogóreczek a ty nim gardzisz.

ErwinoRommelo

@UmytaPacha 😱wchodź we mnie ty chrupiąco kwaskowy skurczybyku

ErwinoRommelo

@UmytaPacha no w razie jakby była sraka to chce być gotowy

ErwinoRommelo

@UmytaPacha no I jak? Skosztowalas? Z moich obliczeń cytat @moll będzie dopiero za 6 godzin więc ktoś musi zachować się bohatersko.

ErwinoRommelo

@UmytaPacha mame jak robiła małosolne to pleśń się utworzyła na powierzchni wody a i tak były przepyszne zero sraczki. Nie cykaj się !

ErwinoRommelo

@UmytaPacha nic ci nie będzie zaufaj mi jestem doktorem

chwastyodkuchni

@UmytaPacha Żle dobrana temperatura przechowywania do wieku kiszonych. A śmiałaś się z moich małosolnych xD


Jak nie ma pleśni na wierzchu, to będą kwaśne, bardzo miękkie i bezpieczne do spożycia. Szczególnie, że jadasz kiszonki więc rewolucji nie będzie.

chwastyodkuchni

@UmytaPacha W lodówce, kiszenie to żywy proces i trzeba go czasem przystopować. Chociaż to kupne czy domowe?

ErwinoRommelo

@UmytaPacha tu pani przepisze profilaktycznie (° ͜ʖ °)

1496f49b-08cb-4109-a450-1b11b4fded01
chwastyodkuchni

@UmytaPacha Nie kilka dni w temperaturze pokojowej i jak już OK będą to wtedy.


Mam nadzieje, że książki lubisz czytać bo do kabanosów dostaniesz jedną bilblie xD

chwastyodkuchni

@UmytaPacha O pieczeniu chleba tez masz? xD

chwastyodkuchni

@UmytaPacha No jakbyś przeczytała biblie o pieczeniu chleba to może byś umiała.


No ale fakt nazywanie książki o przygotowaniu konkretnej żywności biblią to zamysł zachodniego społeczeństwa.

chwastyodkuchni

@UmytaPacha xD dobrze wiedzieć, lubisz takie w ruchu 4 pór roku

moll

@UmytaPacha to wstaw już słoik do lodówki xD

Yes_Man

@cebulaZrosolu też jestem bardzo ciekawy

cebulaZrosolu

@Yes_Man @moll @UmytaPacha


To chyba wyglądało tak:

97a5814d-a3b5-49d4-9c24-f7d40340e12c
Ominous

Co ten lewy pantofelek taki malutki. Drzwi grubości kartki papieru, jego noga też jakaś skurczona. Dziwne ten obraz im dłużej na niego patrzę. A może to twór AI?

Zaloguj się aby komentować