Komentarze (57)
@Yes_Man gdzie mnie to w tag od gotowania!
@moll w dzbanku jest sos żurawinowy do mięsa. Robiłaś niedawno, wszystko się zgadza
@Yes_Man i właśnie przez sos w dzbanku postanowiłeś zostać dzbanem...
@Yes_Man chuligany i grasanty! XD
@CzosnkowySmok ktoś tu się mocno obruszył
Komentarz usunięty
@moll i sos żurawinowy!
@NiebieskiSzpadelNihilizmu sosu proszę w to nie mieszać
@moll jak sosu nie pomieszasz to się przypali!
@starszy_mechanik ale nie miesza się sosu z memami!
@moll sam się wmieszał
@NiebieskiSzpadelNihilizmu samo nic się nie robi!
@moll mea pulpa
@Yes_Man zdecydowanie! xD
@moll sosikowe problemy się robią :3 Smaczne takie :3
@NiebieskiSzpadelNihilizmu XD
Uuu i to Erwinki lubią👀, precz ze skarpetkami !
@Yes_Man a co @moll i @UmytaPacha robiły sam na sam w koszulach nocnych i z sosem żurawinowym? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty
Komentarz usunięty
@UmytaPacha oj odkręcaj i jedziemy
Komentarz usunięty
Komentarz usunięty
@UmytaPacha jest tylko jeden sposób zeby się przekonać !
Komentarz usunięty
@UmytaPacha dajesz dryblasa popij woda solidnie zanim się wygazoje !
@UmytaPacha mówię ci po prostu mocna fermentacja zaszła no zlituj się pa jak się na Ciebie patrzy ogóreczek a ty nim gardzisz.
Komentarz usunięty
@UmytaPacha 😱wchodź we mnie ty chrupiąco kwaskowy skurczybyku
Komentarz usunięty
@UmytaPacha no w razie jakby była sraka to chce być gotowy
Komentarz usunięty
@UmytaPacha no I jak? Skosztowalas? Z moich obliczeń cytat @moll będzie dopiero za 6 godzin więc ktoś musi zachować się bohatersko.
Komentarz usunięty
@UmytaPacha mame jak robiła małosolne to pleśń się utworzyła na powierzchni wody a i tak były przepyszne zero sraczki. Nie cykaj się !
Komentarz usunięty
@UmytaPacha nic ci nie będzie zaufaj mi jestem doktorem
@UmytaPacha Żle dobrana temperatura przechowywania do wieku kiszonych. A śmiałaś się z moich małosolnych xD
Jak nie ma pleśni na wierzchu, to będą kwaśne, bardzo miękkie i bezpieczne do spożycia. Szczególnie, że jadasz kiszonki więc rewolucji nie będzie.
Komentarz usunięty
Komentarz usunięty
@UmytaPacha W lodówce, kiszenie to żywy proces i trzeba go czasem przystopować. Chociaż to kupne czy domowe?
Komentarz usunięty
@UmytaPacha tu pani przepisze profilaktycznie (° ͜ʖ °)

Komentarz usunięty
@UmytaPacha Nie kilka dni w temperaturze pokojowej i jak już OK będą to wtedy.
Mam nadzieje, że książki lubisz czytać bo do kabanosów dostaniesz jedną bilblie xD
Komentarz usunięty
@UmytaPacha O pieczeniu chleba tez masz? xD
Komentarz usunięty
@UmytaPacha No jakbyś przeczytała biblie o pieczeniu chleba to może byś umiała.
No ale fakt nazywanie książki o przygotowaniu konkretnej żywności biblią to zamysł zachodniego społeczeństwa.
Komentarz usunięty
@UmytaPacha xD dobrze wiedzieć, lubisz takie w ruchu 4 pór roku
Komentarz usunięty
Komentarz usunięty
@UmytaPacha to wstaw już słoik do lodówki xD
@cebulaZrosolu też jestem bardzo ciekawy
@Yes_Man @moll @UmytaPacha
To chyba wyglądało tak:

Co ten lewy pantofelek taki malutki. Drzwi grubości kartki papieru, jego noga też jakaś skurczona. Dziwne ten obraz im dłużej na niego patrzę. A może to twór AI?
Zaloguj się aby komentować

