"Mmm pistacjowe! Ale dobre!" wcina młoda. Powiedzieć jej?
Najprawdziwszy smak dubajskich pistacji z lubelskiego szpinaku.
P.S. tak wiem, nieudane, ale i tak idzie na rozkrusz do dekoracji babeczek.
#gotowanie

"Mmm pistacjowe! Ale dobre!" wcina młoda. Powiedzieć jej?
Najprawdziwszy smak dubajskich pistacji z lubelskiego szpinaku.
P.S. tak wiem, nieudane, ale i tak idzie na rozkrusz do dekoracji babeczek.
#gotowanie

@GazelkaFarelka dlaczego nieudane? Ja bym ojebał do kawki
@Lubiepatrzec za słabo zblendowany szpinak plus się jakieś tunele porobiły którymi uciekł dwutlenek węgla który powinien podnieść to ciasto w górę
@GazelkaFarelka krecia robota tego szpinaku xD
@GazelkaFarelka e tam, najwyraźniej smaczne skoro bombelek wcina i nie marudzi.
@moll Zasługa chyba mody ostatnio wszystkiego co "dubajskie" i "pistacjowe" choć często z pistacji to jedynie ma kolor. Słodkie i zielone -> pistacjowe, trust me bro
@GazelkaFarelka efekt placebo jest cudowny
@moll no i opierdzieliły cały placek, będzie jutro pieczony drugi
Zaloguj się aby komentować