#pijzhejto #dobrywieczor #gownowpis

Whisky do glazury do burgerow otwarte no to nie moze byc tak ze bedzie stało i wietrzało hłe hłe.....miłego wieczoru i spokojnego weekendu wszystkim

b45e83fa-2fb0-4153-bbfa-165cd9711081

Komentarze (16)

Odwrocuawiacz

Teraz będzie glazurowało wątrobę

SignumTemporis

@Odwrocuawiacz kolezanka ma dzisiaj urodziny, wiec taki mały beforek sobie robie. Ta glazura ochroni nerki później od piwa xdxd

Yes_Man

@SignumTemporis koleżanka?! Tylko nie mów że to ta z imprezy Halloweenowej

SignumTemporis

@Yes_Man ehhhh na chuj przypominasz

Yes_Man

@SignumTemporis myślałem że coś ogarnąłeś i pocieszę się Twoim szczęściem xD

7c643b17-6770-4a90-be9e-758a04b94854
SignumTemporis

@Yes_Man no niestety raczej mało prawdopodobne zebym ja jeszcze kiedyś zobacxyl, chociaz kto tam wie xdxd. Ale dziś idę na ramdkę z inna wiec kto wie co wieczor i noc przyniesie xdxd

Yes_Man

@SignumTemporis jutro spodziewaj się posta w stylu: no synek - było co tego? XD

SignumTemporis

@Yes_Man jqk sie z nia pierwszy raz spotkalem (takie o, krótkie wyjście do restauracji) to sie mnie zapytala "what you are looking for". Odpowiedzialem "good time with a lot of laugh and sex". "Ok, at least you are honest". Skoro idziemy na kolejne spotkanie to chyba jej to pasuje

Yes_Man

@SignumTemporis czyli będzie xD

Cybulion

Tennesy Whiskey wlasciwie, a powiem ci ze tak naprawde to likier. Na dodatek na miodzie z chin sprowadzanym do belgii gdzie to rozcienczaja na rynek europejski.

Cybulion

@Cybulion ja mowie o nazewnictwie. Swego czasu bialego i czerwonego ładowałem hurtowo w siebie. Ale no przy Whisky to nawet nie stało.

SignumTemporis

@Cybulion wiem Cybulion mimo wszystko lubie ten smak . My bad ze nazwalem to whisky.


Jednocześnie dzięki za te fakty ze miód z Chin itp. Nie wiedziałem o tym. Luvie słodkie whisky

Cybulion

@SignumTemporis a wez sproboj sobie kiedyś Xante. Francuski likier na cognacu z dodatkiem gruszki.

SignumTemporis

@Cybulion brzmi ciekawie. Spróbuję, dzięki

Zaloguj się aby komentować