Pełen sukces, nie ma jak mąka Caputo. Po przedwczorajszym teście, dziś już pełna wyżerka. Za pewne kombinacje pewnie można gdzieś iść siedzieć, ale dobre wyszło
#jedzenie #pizza #gotujzhejto





Pełen sukces, nie ma jak mąka Caputo. Po przedwczorajszym teście, dziś już pełna wyżerka. Za pewne kombinacje pewnie można gdzieś iść siedzieć, ale dobre wyszło
#jedzenie #pizza #gotujzhejto





@mordaJakZiemniaczek Dobrze wyglądają, smacznego.
@mordaJakZiemniaczek O Panie! Wszystkie bym opierdolił, wyglądają za⁎⁎⁎⁎ście
@moderacja_sie_nie_myje3 WSZYSTKIE NARAZ! Jedna na drugą i niomniomniom

@mordaJakZiemniaczek Mmm, cippa.

Pięknie to wyszło. W czym wypiekasz?
@PanNiepoprawny piekarnik Electrolux, grzeje się do 300C, póki co jest świetny
@mordaJakZiemniaczek u mnie max 270 i to tylko w trybie grilla.
@PanNiepoprawny spróbuję może timelapse ogarnąć następnym razem, takie mini pizki to w oczach wstawały i puchły
@mordaJakZiemniaczek poproszę
@mordaJakZiemniaczek też mam electroluxa, 700 steamcrisp. Masz tam opcję, by grzałka się nie wyłączała po osiągnięciu temperatury albo żeby pracowała też przy uchylonych drzwiczkach?
@Bielecki to ten sam masz
Z tą parą jeszcze muszę popróbować, bo raz brzegi wydawały się bardziej chrupiące, a dzisiaj to tak średnio coś dało
Jakiej wielkości wychodzi placek i ile waży kulka?
@ratriczek ta z salami to jakieś 32cm. Z kulki 150g mąki i 75% hydracji czyli... Jakieś 270g
Spod się dopiekł?
@GordonLameman sztywny, nie opada
Spód też się dopiekł
Łoooo matko. Pokazywanie takich cud kulinarnych głodnemu człowiekowi powinno być karalne i podciągnięte pod znęcanie się ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mordaJakZiemniaczek jaki rodzaj tej mąki wykorzystałeś?
@snickers771 00, Doppio Zero
Zaloguj się aby komentować