Okay, udało się. Serniczek się nie zapadł nic a nic. Bardzo dziękuję @moll @ismenka oraz @AdelbertVonBimberstein za cenne rady sernicze i wzbogacenie kulturalne o wiedzę nt. odpowiednich temperatur piekarnika oraz jak zrobić spód. #gotowanie


Teraz się czuję kiiiiiimś, bo sernik to jednak nie takie chop siup, taka ciastowa ekstraklasa bym powiedział. #chwalesie

9c3f0266-3f7f-4857-9b33-d3433683b106

Komentarze (10)

Dziwen

@Rimfire z rodzynkami? Szanuję.

Rimfire

@Dziwen z rodzynkami, a jak.

cweliat

@Rimfire nie wiem czy te fale były zamierzone, ale ładnie wygląda

Rimfire

@cweliat nie były ale to chyba przez termoobieg trochę taka skórka się zrobiła pofalowana.

moll

@Rimfire bardzo ładny, gratulacje!


Wrzuć jeszcze zdjęcie rozkrojonego

Rimfire

@moll jutro jak będę szamał to spróbuję zapamiętać żeby zrobić zdjęcie zanim zeżrę.

moll

@Rimfire super! Smacznego

Sweet_acc_pr0sa

@Rimfire muszem wrocic po operacji do pieczenia k⁎⁎wa i odjebac taki serniczek

RACO

Jak z rodzynkami to do WYJEBANIA

ismenka

Piękny serniczek. Będzie na bank smakować ʕ•ᴥ•ʔ

Zaloguj się aby komentować