Komentarze (16)

Eber

@Statyczny_Stefek oj, tak, to prawda, nie ma jak dobrze nostrzone noże Osobiście, to wolę nawet siekać nożami niż używać do tego jakiegoś sprzętu, jakoś mnie krojenie relaksuje

Statyczny_Stefek

@Eber mnie też: najbardziej to lubię tak dorwać warzywa i kroić xD

Eber

@Statyczny_Stefek dokłdnie, aż wióry lecą

plemnik_w_piwie

@Statyczny_Stefek u mnie skutecznie przekreślają wegańskość potraw, więc też w sumie spoko.

Statyczny_Stefek

@plemnik_w_piwie jeśli coś jest krojone nożem to nie jest wegańskie?

plemnik_w_piwie

@Statyczny_Stefek samo krojenie to nie, ale potrawa z nutą kanibalizmu już nie jest wegańska.

LondoMollari

@Statyczny_Stefek Daj znać wszystkim domownikom, że naostrzyłeś, aby nie było niespodzianek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Statyczny_Stefek

@LondoMollari to [poinformowanie] się już zdarzyło, BHP przede wszystkim.

LondoMollari

@Statyczny_Stefek Raz mnie tak różowa załatwiła po niespodziewanym naostrzeniu noża. Moją winą było to, że kroiłem coś "w powietrzu" (bo przecież zatrzymam ten tępy nóż przed palcem)...

Bigos

@Statyczny_Stefek Czym ostrzone??

Statyczny_Stefek

@Bigos Ostrzałką taką stołową. Są lepsze opcje?

Bigos

@Statyczny_Stefek No właśnie nie wiem, dlatego pytam A stołowa to czyli jaka?? Ja mam dwie całkowicie różne i obie mógłbym nazwać stołowymi.

Statyczny_Stefek

@Bigos coś takiego mam, tylko ma dwie szczeliny.

eec45a2e-33eb-444c-808c-9c164444e883
Bigos

@Statyczny_Stefek To właśnie jedna z dwóch które mam W sumie to nawet spoko naostrzone noże mi z niej wychodzą. Druga którą mam to coś takiego jak na zdjęciu. I albo jestem za głupi żeby ostrzyć tak jak się powinno, albo zbyt leniwy żeby ostrzyć tak długo jak się powinno.

588b884c-fe7e-45d8-b8c7-a42366956f1b
Statyczny_Stefek

@Bigos aaa, czyli prawdziwy kamień. Czytałem kiedyś o tym, ale żeby dobrze naostrzyć to był do tego cały ceremoniał, niczym parzenia herbaty w Japonii... więc odpuściłem:D

Zaloguj się aby komentować