Można pioruny?
#jedzenie #gotowanie #nieruchomosci
b9a5cc97-c804-4c57-98fa-ba3693fe480e
Cebulades

@LubiekabanosyAdam trochę koślawe, ale ode mnie idzie piorun za starania

LubiekabanosyAdam

@Cebulades no nie przemyślałem wymiarów

Acrivec

@LubiekabanosyAdam za burgera wyższego niż szerszego? Nie, uziemienie.

Grednow

Ale żeś mi smaka narobił

Cebulades

Teraz powinieneś wysłać wszystkim komentującym po jednym.

Rymowany_tamburyn

@LubiekabanosyAdam

@Acrivec ma rację, jak zjeść jak człowiek takiego burgera?

LubiekabanosyAdam

@Rymowany_tamburyn Miazdzysz i jesz

muchatse

@LubiekabanosyAdam bułki kupione?

Rymowany_tamburyn

@LubiekabanosyAdam no ten to może aż tak nie ale zdarzają się takie wysokie skurwysyny, że człowiek musiałby mieć demontowalna żuchwę XD

LubiekabanosyAdam

@Rymowany_tamburyn bułki są mięciutkie to nie kajzerka z orlenu

kodyak

@LubiekabanosyAdam no dobra ale te kotlety to zawsze trzeba wyplaszczyc duzo mocniej niz sie wydaje.

LubiekabanosyAdam

@kodyak no dałem dupy szatanowi i mnie zagadał

Jira

@LubiekabanosyAdam jest git. W Bydło i Powidło które są uważane za jedną z najlepszych (a przynajmniej tak było pare lat temu) burgerowi, wszystkie burgery są wąską wieżą którą trzeba rozkładać, żeby opierdolić.

muchatse

@LubiekabanosyAdam ahhh super!

konto123

Jak to ugryźć? To tak jakby obiad zapakować w bułkę.

MichauBiauekZbrodniarzWojenny

@kodyak mnie to zawsze rozpierdala to gniecenie miesa podczas smazenia XD przecies to musi jak wiory z dykty smakowac

Jira

@MichauBiauekZbrodniarzWojenny przecież to nie kwestia gniecenia tylko czasu smażenia

bernanio

No ładnie. Rozpocząłem post 48h a tu takie tematy

Zaloguj się aby komentować