Komentarze (12)

Kokainawnosie123

Widzę szyneczkę i boczuś.Co tam jeszcze ciekawego wedzisz?

yoowki

@Kokainawnosie123 karkówkę i schab, a polędwice już wyjęte, no i jeszcze podgardle i słoninka były wędzone na smalczyk, też już wyjęte i aktualnie w garze się topią.

Mr.Mars

@yoowki Pamiętaj, że zaraz po wyjęciu z wędzarni. Musisz wszystkiego spróbować.


Takie są zwyczaje.

yoowki

@Mr.Mars w trakcie też 😋

ErwinoRommelo

Nie dygnol tylko stanol na bacznosc ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)

peposlav

@yoowki Kyrie elejson, wygląda bosko!

yoowki

@peposlav smakuje tyż 🤤

Pomidorro

@yoowki czemu na tym etapie nie skończyłeś wędzenia?

yoowki

@Pomidorro tak mnie dziadzio uczył, ze jak jest takie miesko to jeszcze ze dwie godziny co najmniej, zależnie od temperatury, tak aby miesko było kruche.

Pomidorro

@yoowki kruchość mięsa regulujesz czasem i temperatura parzenia

yoowki

@Pomidorro ale ja nie parzę mięsa po wędzeniu.

Pomidorro

@yoowki a to jak podpiekasz to powinien być ogień/żar bez dymu

Zaloguj się aby komentować