Komentarze (12)

ErwinoRommelo

Nic tak nie nasiaka sosikiem jak kasza

Mr.Mars

@SUM Uwielbiam kaszę gryczaną.


Jako nieprzyjaciel sosików, kulki mięsne robię w piekarniku.

SUM

@Mr.Mars Ale to zero sosu? Takie małe mielone?

Mr.Mars

@SUM Zero sosu. Często to są zmodyfikowane mielone, bo do masy mięsnej dodaję warzyw.

Budo

@Mr.Mars halo, policja! Proszę przyjechać na hejto.

SUM

@Budo @Mr.Mars z powodu sosu czy jego braku?

Budo

@SUM kolega nie lubi sosów i dodaje warzyw do klopsików. Na to jest paragraf.

Michot

@SUM Ech. Napisz jaka jest różnica w rozmiarze, gotowaniu i smaku w porównaniu do zmiotek gryczki pastewnej w plastikowych torebkach, jaką się kupuje w marketach. Chociaż właściwie bez sensu. Kto nie spróbował, nie uwierzy.

SUM

@Michot Pierwsze to zapach jest mocny zapach gryki, smak też jest bardziej intensywny. Mam też z tego źródła białą niepaloną.

SUM

@Michot A jeszcze konsystencja po ugotowaniu, bez porównania a ugotowanie nie jest trudne.

Michot

@SUM Mięsistość, aksamitność konsystencji i głębokość smaku. Lekka gorycz uzupełnia doznania, nie dominuje nad wszystkim. Gotowanie to tylko mrugnąć i zrobione.

Ja pierdole, Michot, to kasza, nie foie gras! No ale jednak.

Zaloguj się aby komentować