Kimchi z kalarepy, marchewki i dymki, jako starter poszła resztka zdrowego kapuścianego kimchi.

Za jakiś tydzień pójdzie do małych słoiczków.


#gotujzhejto #gotowanie #domowelepsze #jedzenie #jedzzhejto #slowfood #nietylkomielonka #festerpichci #foodporn

3de3dd2d-bc58-45bd-be5d-e5e398221b1e

Komentarze (5)

zed123

Eee tam tydzień... Na dwa lata zostaw, jak @Soviel . Pochwalisz się ekosystemem.

Soviel

@zed123 w moim po takim czasie pojawia się pleśń to może tutaj pojawiałyby się rośliny?

e1d2fe18-d28b-486c-b892-1000f1eb5920
UncleFester

@zed123 @Soviel Jak coś wyewoluuje to dam znać.

zed123

@UncleFester Tylko zakręć dobrze, żeby nie spierdoliło.

Zaloguj się aby komentować