Jezu ale pysznego tatara jem. Ale zdjecia nie zrobilem. Wyobrazcie sibie krowe rasy Hareford, teraz jej poledwice, w mini kwadraciki pocieta. Oliwa, woda, majonez porowy. Elo.
#cybulionjestinny

Jezu ale pysznego tatara jem. Ale zdjecia nie zrobilem. Wyobrazcie sibie krowe rasy Hareford, teraz jej poledwice, w mini kwadraciki pocieta. Oliwa, woda, majonez porowy. Elo.
#cybulionjestinny

Ummm, mam nadzieje ze kielecki.
@ErwinoRommelo Do tataru się często ocet dodaje więc pewnie tak.
@LuvMeEmpra w sprawach majonezowych uprzejmie prosze o sklejenie pizdy
@ErwinoRommelo Ale przecież to nie była krytyka, kielecki po prostu jest jaki jest
@LuvMeEmpra a to przepraszam, jestem wrazliwy w tych kwestiach
(✿❦ ͜ʖ ❦)
@ErwinoRommelo własnoręczny, porowy
@LuvMeEmpra chyba z konia spadles
Majonez do tatara?
@sireplama Kielecki, zamiast octu.
@LuvMeEmpra za bluznierstwo czarna.
@sireplama wlasnoreczny, porowy. Polecam
@Cybulion jak zrobić majonez z pora?
@wielbuont aaaa to jest wyzsza szkoła jazdy. Pora w plasterki, calego razem z liściem, w garnek na oliwie dusimy, jak zmieknie zalewamy bulionem tak na rowno i rozgotowujemy, blender, sito, potem tetra (taka szmatka do odsaczania). I ten plyn ktory uzyskujemy z tej operacji dodajemy podczas robienia majonezu. Majonez chyba kazdy umie zrobic wiec pomine ten krok.
Zaloguj się aby komentować