Jezu ale pysznego tatara jem. Ale zdjecia nie zrobilem. Wyobrazcie sibie krowe rasy Hareford, teraz jej poledwice, w mini kwadraciki pocieta. Oliwa, woda, majonez porowy. Elo.

#cybulionjestinny

Cybulion userbar

Komentarze (12)

ErwinoRommelo

Ummm, mam nadzieje ze kielecki.

LuvMeEmpra

@ErwinoRommelo Do tataru się często ocet dodaje więc pewnie tak.

ErwinoRommelo

@LuvMeEmpra w sprawach majonezowych uprzejmie prosze o sklejenie pizdy

LuvMeEmpra

@ErwinoRommelo Ale przecież to nie była krytyka, kielecki po prostu jest jaki jest

ErwinoRommelo

@LuvMeEmpra a to przepraszam, jestem wrazliwy w tych kwestiach

(✿❦ ͜ʖ ❦)

Cybulion

@ErwinoRommelo własnoręczny, porowy

Cybulion

@LuvMeEmpra chyba z konia spadles

LuvMeEmpra

@sireplama Kielecki, zamiast octu.

Cybulion

@LuvMeEmpra za bluznierstwo czarna.

@sireplama wlasnoreczny, porowy. Polecam

wielbuont

@Cybulion jak zrobić majonez z pora?

Cybulion

@wielbuont aaaa to jest wyzsza szkoła jazdy. Pora w plasterki, calego razem z liściem, w garnek na oliwie dusimy, jak zmieknie zalewamy bulionem tak na rowno i rozgotowujemy, blender, sito, potem tetra (taka szmatka do odsaczania). I ten plyn ktory uzyskujemy z tej operacji dodajemy podczas robienia majonezu. Majonez chyba kazdy umie zrobic wiec pomine ten krok.

Zaloguj się aby komentować