Komentarze (14)

lechaim

Bedą do tatarka ideolo, własnie siekanie trwa!

Belzebub

Będzie w piątek lub sobotę u mnie też. Pochwal się swoim @lechaim

wonsz

@lechaim a my już po, smacznego!

e088cdba-ceea-464e-9700-b072c107dcc5
Belzebub

@wonsz o matko bosko ale bym go zjadł

Yes_Man

@Belzebub nazwijmy rzeczy po imieniu: wpierdoliłbyś to na raz xD

Bo ja zresztą też

wonsz

@Belzebub @Yes_Man u mnie co prawda sokołowski z Lidla, ale tym razem, nie mając na podorędziu wędzonej słoniny, poszła musztarda francuska i sos sojowy do mięsa - wyszło bardzo spoko, bo francuska, będąc w postaci całych ziaren gorczycy, nie dawała na dzień dobry takiego efektu jak dowolna inna, manifestowała się głównie po rozgryzieniu. Normalnie też daję sos sojowy z lodowatą wodą 1:1 ale tym razem wyjąłem mięso z lodówki na dwie godziny przed podaniem i dałem sam sos sojowy, również w miejsce zimnej wody, i jakoś tak na "niezimno" lepiej smak mięsa podbity glutem z sojowego wychodził. Oczywiście od chuja świeżo mielonego pieprzu, do tego krutonsy na oliwie z bazylią i chilli.

Yes_Man

@wonsz nie masz litości

wonsz

@Yes_Man ja tylko niosę pomoc

Yes_Man

@wonsz doceniam, jutro wrzucę mojego tatarka

wonsz

@Yes_Man no i trzeba do rzeźnika albo lidleła iść żeby nie siedzieć jutro wkurwionym

Porsze

Wyglądają pięknie, podzielisz się przepisem?

Belzebub

Jakby co to jest przepis typowo pod thermomixa

Porsze

@Belzebub mam lidlo, to go przerobie xD

Zaloguj się aby komentować