jeszcze ciepłe. Bierzcie i jedzcie tylko po jednej #bojowkapiekarska

jeszcze ciepłe. Bierzcie i jedzcie tylko po jednej #bojowkapiekarska

Bedą do tatarka ideolo, własnie siekanie trwa!
Będzie w piątek lub sobotę u mnie też. Pochwal się swoim @lechaim
@lechaim a my już po, smacznego!

@wonsz o matko bosko ale bym go zjadł
@Belzebub nazwijmy rzeczy po imieniu: wpierdoliłbyś to na raz xD
Bo ja zresztą też
@Belzebub @Yes_Man u mnie co prawda sokołowski z Lidla, ale tym razem, nie mając na podorędziu wędzonej słoniny, poszła musztarda francuska i sos sojowy do mięsa - wyszło bardzo spoko, bo francuska, będąc w postaci całych ziaren gorczycy, nie dawała na dzień dobry takiego efektu jak dowolna inna, manifestowała się głównie po rozgryzieniu. Normalnie też daję sos sojowy z lodowatą wodą 1:1 ale tym razem wyjąłem mięso z lodówki na dwie godziny przed podaniem i dałem sam sos sojowy, również w miejsce zimnej wody, i jakoś tak na "niezimno" lepiej smak mięsa podbity glutem z sojowego wychodził. Oczywiście od chuja świeżo mielonego pieprzu, do tego krutonsy na oliwie z bazylią i chilli.
@wonsz nie masz litości
@Yes_Man ja tylko niosę pomoc
@wonsz doceniam, jutro wrzucę mojego tatarka
@Yes_Man no i trzeba do rzeźnika albo lidleła iść żeby nie siedzieć jutro wkurwionym
Wyglądają pięknie, podzielisz się przepisem?
@Porsze podzielę

Jakby co to jest przepis typowo pod thermomixa
@Belzebub mam lidlo, to go przerobie xD
Zaloguj się aby komentować