Komentarze (27)

@skorpion a nawet chciałem. Naprawę rewelacyjny.

@Astro straszny z Ciebie sadysta...:*

@skorpion ale jak smacznie nakarmiony :) gdybym mógł to bym się podzielił. Ale nie mogę.

@SUM o tak! Wchodź we mnie pyszny „skur%%%%nu”. Jest piękny.

Halo policja, proszę przyjechać na hejto. Znęcają się nad ludźmi. Okrutnie się znęcają.

@dez_ też tak myślę. Dostarczona ilość była nikczemnie mała i muszę sobie dawkować!

Ale mam już plan, taki ,k@rwa sprytny, mam wskazówki jak samodzielnie spróbować zrobić :)

@Astro nie wiem skąd on ten towar bierze, ale ten boczek jest surrealistycznie piękny.

@dez_ z tego co zeznawał to sam pędzi

@Astro ale że świnki też? To że mistrz wędzarni to wiem.

@dez_ jego pytaj :) @SUM do odpowiedzi :)

@Astro Już naprawiłem błąd

31b9eaf4-e064-4e26-8ac2-7c6ae02cb0f1

@SUM da-waj przepisy! To musi być widzą powszechna! Takie dobro nie może być tajemnicą jednej zamrażarki! :)

@dez_ Z lokalnego mięsnego, mam pewność, że łańcuch chłodniczy nie został zerwany.

@SUM peklowanie na sucho? Lepiej boczek wychodzi? Panie dawaj tu jakiś poradnik, ja już dymogenerator mam naszykowany, zrebki olchy i śliwy też czekają. Na wiosnę startujemy.

@Astro Nie wiem trochę się boje bo użyje magicznego słowa peklosól a niektórzy się odpalają na to hasło. @moll porwierdzi XD

@SUM to zwiększasz czarnolisto i tyle.

Albo niech sobie obejrzą:

https://youtu.be/cM7JPQ0HBvA?si=EoExjfQvCd4u9IA5

@dez_ Tak na sucho, przerabiłem na mokro i jest tylko jedna korzyść, można zapeklować nawet w 12h przy spełnieniu restrykcyjnych warunków. jednak na sucho jest wygodniejsze mimo, że dłużej trwa, ale nie przesoli się plus mięso kruszeje. Zrobię jakiś poradnik ze swoich doświadczeń plus pewnie jeszcze kilka osób coś skomentuje .

@SUM dyplomatycznie powiedziane xD

@SUM na ten poradnik już czekam. To będzie czytelniczy hit roku :)

@SUM to podziel to tematycznie i jedziemy z koksem. Teraz to już nie masz wyjścia, zaraz hejto będzie wędzić na potęgę :)

@dez_ Ale to tak za tydzień, dwa. trochę literatury i badań będę chciał wykorzystać.

@SUM czekam z niecierpliwością.

@Astro Warto byłoby podpiąć się pod kuchnię u tego @SUM


On takie rzeczy robi, że ho ho.

@Mr.Mars czy warto? Pewnie że tak :) Ale wierzę że korzyści mamy obustronne :) ja mu tutaj reklamę robię (hehehe jakby potrzebował ) :)

Zaloguj się aby komentować