Komentarze (5)
Ummm juz mi przeszlo po ostatniej przesolonej, trzeba bedzie zrobic w przyszlym tygodniu
@ErwinoRommelo Ważysz mięso i dajesz do poziomu słoności który lubisz od 14 do 18 gram soli na kg masy mięsa.
@SUM zajebalem chyba tym ze mieszalem ostry e sosem BBQ do marynaty i to chyba to przesolilo, zdarza sie i tak zjadlem ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)
@ErwinoRommelo @ErwinoRommelo Piszesz o powidłach śliwkowych wymieszanych z sosem pomidorowym z owocków z ogrodu? Kto tam dowala soli?
@SUM aromat w wolnowarze powinien się nawet wzmocnić. Żarcie z wolnowaru jest mega esencjonalne, tak jakby było solidnie przegryzione po nocy w lodówie. Wygląda za⁎⁎⁎⁎ście.
Zaloguj się aby komentować
