Komentarze (11)

LeniwaPanda

@GEKONIK Same jabłka? Na jak długo i na jaką temperaturę?

vredo

@LeniwaPanda On je tam chowa przed domownikami żeby mu nie zjedli, bo kto normalny (oprócz mnie) zagląda do piekarnika?

LeniwaPanda

@vredo ja zaglądam ʕ•ᴥ•ʔ Aaa, normalny, to nie wiem

vredo

@LeniwaPanda Każdy zagląda, nie ma się czego wstydzić

GEKONIK

@LeniwaPanda Jabłka piekę zwykle przy okazji z innymi potrawami. Potrzebują wysokiej temp. ok. 180 st. i dobrze nagrzanego piekarnika. Czas zależy od wielkości jabłek - ok 25 min. Ja lubię z miodem, który dodaje po ich upieczeniu, tak aby nie tracił swoich właściwości.

LeniwaPanda

@GEKONIK Podziękował. Spróbuje kiedyś

GEKONIK

@vredo Oj, po co? W kraju kwitnących jabłoni jabłek dostatek.

vredo

@GEKONIK Zawsze twierdziłem, że hejto to portal kulinarny, ty mnie tylko w tym utwierdzasz

GEKONIK

@vredo Portal drogą przez żołądek trafia do serc.

totengott

Za czasów gówniaka, u babci do pieca wrzucałem na zmianę z ziemniakami. Elegancko w popiele się piekły. Smakowe to było bardzo.

GEKONIK

@totengott Mamę babcia nauczyła, a mama mnie. Pyszności.

Zaloguj się aby komentować