Komentarze (11)
@GEKONIK Same jabłka? Na jak długo i na jaką temperaturę?
@LeniwaPanda On je tam chowa przed domownikami żeby mu nie zjedli, bo kto normalny (oprócz mnie) zagląda do piekarnika?
@vredo ja zaglądam ʕ•ᴥ•ʔ Aaa, normalny, to nie wiem
@LeniwaPanda Każdy zagląda, nie ma się czego wstydzić
@LeniwaPanda Jabłka piekę zwykle przy okazji z innymi potrawami. Potrzebują wysokiej temp. ok. 180 st. i dobrze nagrzanego piekarnika. Czas zależy od wielkości jabłek - ok 25 min. Ja lubię z miodem, który dodaje po ich upieczeniu, tak aby nie tracił swoich właściwości.
@GEKONIK Podziękował. Spróbuje kiedyś
@vredo Oj, po co? W kraju kwitnących jabłoni jabłek dostatek.
@GEKONIK Zawsze twierdziłem, że hejto to portal kulinarny, ty mnie tylko w tym utwierdzasz
@vredo Portal drogą przez żołądek trafia do serc.
Za czasów gówniaka, u babci do pieca wrzucałem na zmianę z ziemniakami. Elegancko w popiele się piekły. Smakowe to było bardzo.
@totengott Mamę babcia nauczyła, a mama mnie. Pyszności.
Zaloguj się aby komentować
