Komentarze (11)

Kronos

Fasolowa bez fasoli byłaby dziwniejsza

WujekAlien

@FriendGatherArena ja też wolę bez mięsa, nie przepadam za zupami, w których pływa mięso

FriendGatherArena

@WujekAlien ja wolę z mięsem ale lekarz zabronił

osn_jallr

Protip: można kupić aromat dymu wedzarniczego i dodawać troszkę do fasolki czy bigosu, wtedy ciężko odróżnić od wersji mięsnej.

FriendGatherArena

@osn_jallr sprawdzę. czasami daję paprykę wędzoną, tez troche pomaga

FriendGatherArena

@wonsz 2l pojebalo cie ja ogladalem takie po 200ml

wonsz

@FriendGatherArena i ile one kosztują? A to w sumie nie ma terminu ważności. Też kiedyś popełniłem ten błąd i kupiłem małą butlę...


edit:

  • dolewasz łyżkę do keczupu i cyk - sos BBQ

  • majonez, musztarda, syrop klonowy i chickory smoke - jeb pyszne sosiwo którego nazwy nie pamiętam

  • Teriyaki z tym i cyk - marynata azjatycka na grilla

FriendGatherArena

@wonsz 23zl. Ale ja nawet nie wiem czy bede z tego korzystal, a gdzies to trzymac trzeba ile sie tego leje?

wonsz

@FriendGatherArena jak zaczniesz używać to nie ma odwrotu, trzyma się to w tajemnicy bo każdy będzie chciał XD


Nie udało mi się jeszcze tego zepsuć.


Zawsze możesz zrobić #rozbiorka ale nie na tagu #perfumy tylko na #gotujzhejto

Kronos

@wonsz Potwierdzam, żona tego używa jako dodatek do wegetariańskich wersji potraw i robi robotę, do tego można jeszcze jakąś przyprawę z umami (glutaminian) dodać, na przykład sos sojowy.

Zaloguj się aby komentować