#jedzenie #jedzzhejto
![26f793ae-d9bf-48c8-a934-ed5e9e113ed2](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/2d5368a1cd6d745f46a1011d42edfb1a.jpg)
Jedyny prawilny sposób z płynnym zółtkiem.
Ja na na dwie trzy sekundy przerzucam i takie fajne ścięte wychodzi z wierzchu, a w środku miodek.
Ide robić sałatkę, bo mi się wirówka załączyła w bebeszku
@Gepard_z_Libii przerzucanie psuje formę jaja, najfajniej wychodzi smażone pod przykrywką gdy żółtko okrywa się otoczką z białka i pozostaje płynne
@UmytaPacha Moja narzeczona oblewa olejem z łyżeczki, ale ja jakoś lubię przerzucone, bo Mama mi takie zawsze robiła, jak byłem gowniaczkiem
@GetBetterSoon niektórzy nawet surowe jedzą
@Odwrocuawiacz fuuu dogotuj je.
@GtotheG nie chciałem na twardo tylko na miękko
@Odwrocuawiacz ale to jest tak bardzo mientko lalala xD
@GtotheG no nie wiem, jajko w koszulce wypływa a tutaj jest konsystencja miodu, z 30-40 sek więcej gotowania i mamy jak do ramenu półtwardo, a kolejny czas to już twardo więc nie wiem co tu dogotowywać
Zaloguj się aby komentować