Komentarze (9)

Gepard_z_Libii

Jedyny prawilny sposób z płynnym zółtkiem.

Ja na na dwie trzy sekundy przerzucam i takie fajne ścięte wychodzi z wierzchu, a w środku miodek.

Ide robić sałatkę, bo mi się wirówka załączyła w bebeszku

Gepard_z_Libii

@UmytaPacha Moja narzeczona oblewa olejem z łyżeczki, ale ja jakoś lubię przerzucone, bo Mama mi takie zawsze robiła, jak byłem gowniaczkiem

Odwrocuawiacz

@GetBetterSoon niektórzy nawet surowe jedzą

GtotheG

@Odwrocuawiacz fuuu dogotuj je.

Odwrocuawiacz

@GtotheG nie chciałem na twardo tylko na miękko

GtotheG

@Odwrocuawiacz ale to jest tak bardzo mientko lalala xD

Odwrocuawiacz

@GtotheG no nie wiem, jajko w koszulce wypływa a tutaj jest konsystencja miodu, z 30-40 sek więcej gotowania i mamy jak do ramenu półtwardo, a kolejny czas to już twardo więc nie wiem co tu dogotowywać

Zaloguj się aby komentować