JozefStalin

@MurrayRothbard rozgrzej patelnie, przypraw i jazda. Potem dodaj masła i czosnku co nie

Suodka_Monia

Mocno krwisty. Można jeść

sierzant_armii_12_malp

@Suodka_Monia Za wcześnie. Powinien conajmniej tydzień dojrzewać w temperaturze 20-25 stopni.

Worknet

Natrzeć dobrą marynatą i na godzinkę do lodówki pod przykryciem a potem na patelnię, ale narobiłeś chłopie smaka

leon

@Worknet Może podrzucisz sprawdzony przepis na taką marynatę? Dzięki z góry.

Worknet

@leon 1 łyżka ketchupu łagodnego lub pikantnego, 1 łyżka musztardy sarepskiej, 3 ząbki czosnku, 4 łyżki oliwy z oliwek, 1 płaska łyżeczka soli, 1 płaska łyżeczka pieprzu czarnego, 1 łyżeczka papryki ostrej i słodkiej, 1 łyżka świeżego, posiekanego tymianku - porządnie wymieszać i nanurzyć jeden prządny kawał lub kilka, w zależności od potrzeb

Zaloguj się aby komentować