Chyba mnie pogrzało, że się za to zabrałem ale to akcja typu "zróbmy to szybko zanim do nas dotrze, że to bez sensu". Z drugiej strony fajnie być kurą domową (kurem domowym) i lepić sobie pierogi we wtorkowe południe zamiast siedzieć w pracy. No bo w sumie nie mam pracy 😁 #gotujzhejto

6eaa5855-ff0b-48fa-acf7-4204e09fa8ac

Komentarze (9)

FriendGatherArena

@pigoku popełniłem ostatnio ten sam błąd. mam fajny farsz, ulepię pierogi, przecież to raz dwa ciasto, zalepic i do wody. no kurde nie. obiad jedlismy o 17 chyba

pigoku

@FriendGatherArena a to mi szybko poszło bo się w tańcu nie pierdzielę i tylko tylko jakieś 60. Wychodzi pieróg na minutę czyli spoko.

c55209e9-5dda-4456-94f2-38e89bcea0c9
FriendGatherArena

@pigoku ja zrobilem moze z 12 ale wyrabianie ciasta, walkowanie, wycinanie to jednak zajmuje troche czasu

paramyksowiroza

@pigoku Masz naprawdę prześliczny farsz.

Dużo fajnie zbrązowionej cebulki, twarogu też chyba sporo.

Mam nadzieję, że pieprzu też uczciwa ilość

pigoku

@paramyksowiroza pieprzu i owszem, sporo. A to brązowe, to kasza gryczana. Ale nie chciałbym komuś światopoglądu burzyć więc się nie upieram...

paramyksowiroza

@pigoku Czyli robisz pierogi z kaszą gryczaną, twarogiem i cebulką?

Wiesz, chrzanić światopogląd, ale tego nie znałem

pigoku

@paramyksowiroza ja też nie. Do dzisiaj.

pigoku

@paramyksowiroza jak dla mnie rewelka. Ale my takie połączenie stosujemy jak zostanie kaszy i robimy wtedy kaszę z serem na następny dzień na drugie śniadanie. U nas się jada dziwne rzeczy

Zaloguj się aby komentować