Komentarze (19)

vrkr

@chwastyodkuchni Jeszcze jakieś dwa miesiące i będę miał gdzie upiec własną

skorpion

@chwastyodkuchni dzisiaj mnie naszło na zrobienie, ale nie mam droźdżów

chwastyodkuchni

@skorpion W żabce powinny być suche.

skorpion

@chwastyodkuchni panie, nie będę 3km jechał po drożdże

chwastyodkuchni

@skorpion To zapiekanka zostaje

skorpion

@chwastyodkuchni nic juz nie robię dzisiaj, jutro kupię i zobaczymy, może na tygodniu.

Z_buta_za_horyzont

Jest okrągła, ma składniki także jak to mawiał Nakoulma "Będę go zjad"

4Sfor

Pizzka na niedzielny wieczór, to jak wolny poniedziałek. All inclusive.

chwastyodkuchni

@4Sfor Jutro mam jeszcze wolne

4Sfor

@chwastyodkuchni I no połączyłem kropki. jak zwykle

PlatynowyBazant20

@chwastyodkuchni z przepisu fodemporera?

chwastyodkuchni

@PlatynowyBazant20 Szkoda, że papier do pieczenia jest tylko do 220 st powyżej jest szkodliwy.

PlatynowyBazant20

@chwastyodkuchni w piekarniku (do300stopni) robiłem na blaszkach z dziurkami, bez papieru, teraz to na kamieniu w piecu ala g4ferrari

chwastyodkuchni

@PlatynowyBazant20 Mam czerwone ferrari ale na kamieniu w piekarniku przy 270 lepsza klasyczna mi wychodzi a napletany dawno nie robiłem .

PlatynowyBazant20

@chwastyodkuchni piekarnik nie jest zły, tylko długo się nagrzewa

Hajt

Ale ładna pizza, a co to jest to czarne?

Zaloguj się aby komentować