Komentarze (18)
a po polsku co to>?
@SuperSzturmowiec nie ma w słowniku takiego czegoś xD ale to są placki z takiej specjalnej mąki kukurydzianej, a nadzienie szarpany kurczak + awokado + majonez
@SuperSzturmowiec racuch z sałatką jarzynową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stashqo sracuch
@Stashqo ty, jadłem to. W Norwegii bułki nam robili z sałatką majonezową xD kurwa, ziemniorów normalnie napchali.
@AdelbertVonBimberstein to nie to!!!! musi być specjalna mąka HARINA PAN DE MAIZ >>> PRECOCIDA <<<, ze zwyklej kukurydzianej nie wyjdzie

@roadie dobra, dobra xD
Swoją drogą jadlem kiedyś na Kanarach na śniadanie crossainta na słono przełożonego bardzo podobnym farszem. Jezusicku, jak to wchodziło!
@AdelbertVonBimberstein bulka z kartoflem to norweski odpowiednik naszej bułki z bananem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SuperSzturmowiec placki ziemniaczane z nadzieniem dubajskim, czego to już nie wymyślą
@Stashqo noo to nadzienie jest pycha. A danie pochodzi z Wenezueli/Kolumbii a na Kanarach mnóstwo emigrantów stamtąd, tam też pierwszy raz jadłem arepy i się zakochałem
@Zielczan xDDD
@roadie Opie bandyto, jestem na redukcji w trybie zero węgli, a ty takie rzeczy wrzucasz. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
[edit]: A tak szczerze, komentarz jest taktyczny, abym to za dwa miesiące mógł znaleźć.
@LondoMollari w sumie nadzienie mógłbyś zjeść, węgli to tam chyba nie ma za bardzo xD
@LondoMollari twaróg lepszy
twaróg lepszy
@AdelbertVonBimberstein Wiem, ale trzeba wprowadzać jakąś różnorodność. Np. dzisiaj fasolka z tofu z sosem na bazie jogurtu greckiego...
...w odróżnieniu od wczoraj, kiedy była fasolka z kiełbasą bez sosu, i przedwczoraj, kiedy była fasolka z kurczakiem i sosem na bazie jogurtu greckiego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fotka, która smakuje! Jestem na tak!

@roadie tłumaczę tym co nie wiedzą, arepasy to takie gówno bułki z mąki kukurydzianej wypchane odpadami wymieszanymi z majonezem. Jak widziałem zdjęcia też się napalilem jak szczerbaty na suchary. Ale nie warto - śmieciowe jedzenie, a totalnie niesmaczne
/\ c⁎⁎ja jadł a nie arepe
Zaloguj się aby komentować


