Ale bym sobie wjebał hamburgerka. Ale nie takiego jak teraz robią co musisz paszczę na 180 stopni otworzyć żeby ugryźć bułę. Takiego co go ze dwadzieścia lat temu w każdym barze w kraju robili, zanim kebsy się zadomowiły na dobre. Sałata, pomidor, ogórek, surówka z białej kapuchy, mięcho niewiadomego pochodzenia (i człowiek chyba nie chciał wiedzieć z czego to). Z ketchupem i majonezem. I oczywiście odgrzewany w mikrofali.

#gownowpis #jedzzhejto #jedzenie #zdjeciezajebane

96ee73fa-6b39-4f49-a71b-9a77f17c230f
Bigos userbar

Komentarze (9)

Bigos

@Wlacza obowiązkowo

Z_buta_za_horyzont

Dzisiaj Dzień Hamburgera w kalendarzu .

FriendGatherArena

@Bigos nie rozumiem fenomenu tej nostalgii za tą padliną. przecież to podłe było. cebula prażona (o ktorej zapomniałeś) ratowała ten smak.

Bigos

@FriendGatherArena Złego hamburgera jadłeś innego spróbuj, ja Ci załatwię innego nie da się ich nie lubić innego musisz spróbować bo różne są.

Na moim wypiździejewie nie znali wtedy czegoś takiego jak cebulka prażona.

Kuba0788

Ale te hambeksy były ch⁎⁎⁎we.


Gdzie teraz takie można dostać bo też bym opierdlolil.

Capo_di_Sicilia

Sos koniecznie remulada! U mnie w miescie dalej mozna taki dostac, xxxl ma 4 kotlety xD

mannoroth

@Bigos I z wjebaną do środka surówką ociekającą śmietanowodą. Zawsze jesz w rozkroku bo pewne jest, że ten papier w rogu się podda. Zapraszam na dworzec w Lublinie

Bigos

@mannoroth A jak się nie podda to można później popić xD

Zaloguj się aby komentować