Komentarze (15)

Stashqo

@Felonious_Gru robię coś takiego, ale najpierw obsmażam na patelni na dużym ogniu na zloto a potem dopiero faszeruję i wrzucam do el frajera na kilka minut. Bez patelni to za bardzo wszystko się przypala z zewnątrz a w środku kurczak dalej surowy.

Felonious_Gru

@Stashqo dzięki za podpowiedzi. Pierś z indora pod pomaranczami fajnje wychodzi z piekarnika, to i taka powinna być ok

SUM

@Felonious_Gru Pomidor z puszki może być smaczniejszy o tej porze roku i bazyli na pewno nie pieczemy.

Felonious_Gru

@SUM bardziej hamuje mnie brak cyca niż brak bazylii xd

SUM

@Felonious_Gru Jutro handlowa, aaja całe szczęście mam duży zamrażalnik xD

AdelbertVonBimberstein

@SUM najlepsze to jest z suszonymi z oleju i delikatnie tym olejem posmarować.

SUM

@AdelbertVonBimberstein Bałem się wspominać bo jeszcze zjebe bym dostał, że droższe od piersi xD

bartek555

felek ty sie nabijasz, a tak seiro to uzywales kiedys erfrajera?

bartek555

@Felonious_Gru kurla chlopie, jak ty zapiekanki robisz na 275 i palisz je do wegla, to ja ciebie przestaje sluchac w kwestiach kulinarnych

Felonious_Gru

@bartek555 to zapiekanki neapolitańskie, tak ma być

Felonious_Gru

@bartek555 to nie taka, rużne som, muwie ci

bartek555

@Felonious_Gru prove it

Zaloguj się aby komentować