#gotowanie #gotujzhejto

@SluchamPsaJakGra polecam
@TomislawApoloniuszCurusBachledaFarrell do zupy są dobre. Bierz rosół, mrożonki warzywne i taki serek
@TomislawApoloniuszCurusBachledaFarrell sosy do makaronów
@TomislawApoloniuszCurusBachledaFarrell : szpinak. Bierzesz szpinak, serek i jeb na patelnię, mieszasz i jeb masz pyszny szpinak. Poza tym te sosy/zupy serowe do makaronu też.
Zaloguj się aby komentować
@TomislawApoloniuszCurusBachledaFarrell Mnie by pewnie korciło, żeby zrobić poulet roti a la Normande z takim serkiem.
Sprawdziłbym też jak taki serek będzie smakował w podsmażanych naleśnikach albo krokietach wraz z pieczarkami i grillowanym boczkiem.
No i ostre papryczki albo oliwki pewnie dałoby się tym ponadziewać po lekkim doprawieniu.
Można też jeść jako dip np. do selera naciowego albo innych twardych warzyw.
Zawsze też możesz przerobić je z winem i czosnkiem na fondue.
Może nawet da się z tego zrobić coś ciekawego w stylu quasedilli?