Wesprzyj nas i przeglądaj Hejto bez reklam

Zostań Patronem

Komentarze (8)

@TomislawApoloniuszCurusBachledaFarrell do zupy są dobre. Bierz rosół, mrożonki warzywne i taki serek

@TomislawApoloniuszCurusBachledaFarrell : szpinak. Bierzesz szpinak, serek i jeb na patelnię, mieszasz i jeb masz pyszny szpinak. Poza tym te sosy/zupy serowe do makaronu też.

@dsol17 Szpinak z serkiem jest za⁎⁎⁎⁎sty. 0,5 kg serka i listek szpinaku. Mmm.

Nie no, żartuję. Bardzo lubię szpinak.

@TomislawApoloniuszCurusBachledaFarrell Mnie by pewnie korciło, żeby zrobić poulet roti a la Normande z takim serkiem.

Sprawdziłbym też jak taki serek będzie smakował w podsmażanych naleśnikach albo krokietach wraz z pieczarkami i grillowanym boczkiem.

No i ostre papryczki albo oliwki pewnie dałoby się tym ponadziewać po lekkim doprawieniu.

Można też jeść jako dip np. do selera naciowego albo innych twardych warzyw.

Zawsze też możesz przerobić je z winem i czosnkiem na fondue.

Może nawet da się z tego zrobić coś ciekawego w stylu quasedilli?

Zaloguj się aby komentować