W tych wszystkich komercyjnych burgerach, nieważne czy tanich z maca, czy drogich "kraftowych", najbardziej nienawidzę tych miękkich jak [faja polityka którego nie lubisz] buł.


Podpieczone i chrupiące są 100 razy smaczniejsze.


Tutaj akurat nic wyszukanego:

Masło czosnkowe z odrobiną oregano, podpiekamy bułeczki, dajemy składniki, sos, potem jeszcze na sekundę do piekarnika.


I jest super.


#gotujzhejto #burger #hamburger

1483d483-9a0d-47b8-a5d3-c4f4eeb9cfd0
Opornik userbar

Komentarze (13)

SUM

@Opornik Tak miękkich jak kupne w paczkach to nie, ale znowu chrupiące tak, że skórka odpada też nie.

Opornik

@SUM Co złego w zwykłych [gdzie się gapisz po Śląsku]?

SUM

@Opornik Chodzi o łatwość jedzenia.

Opornik

@SUM Rozumiem, czyli dlatego komercha nie daje chrupiących, mimo że dużo smaczniejsze?

SUM

@Opornik Bułki po stostowaniu się po prostu paruje.

Opornik

@SUM Mówisz o procesie obróbki w burgerowniach?

UncleFester

@Opornik a jeszcze jak bułeczka z lekką domieszką zakwasu żytniego, to nawet ten kotlet już niepotrzebny

cebulaZrosolu

@Opornik ja wolę miękkie bo twarde mi obdzierają podniebienie

Opornik

@cebulaZrosolu Nie masz zębów?

cebulaZrosolu

@Opornik mam. Oprócz dwóch co mi nie wyrosły w ogóle to mam wszystkie xD

radidadi

@Opornik buła ok, bardziej chrupiąca = mniej emulgatorów ale za ten kotlet który tam dałeś to pioruna nie przyznaję ;) Burger tylko 100% wołowiny, nie musi być nic wyszukanego ale powinno być mięso..

SUM

@radidadi Z tym 100% wołowiny się nie zgodzę.

Zaloguj się aby komentować