Komentarze (12)

WalIy

I jeszcze następna ale jaja

1f5a7dc5-0c9f-41e0-bfb2-50a826145178
Tomekku

@WalIy  piękne krążki! Jakie ciasto? Hydro itp

WalIy

@Tomekku no to tak z grubsza

Mąka Caputo Super Hydracja 60% 12h TO 30h TK 3h TO

Piekarnik zwykły z kamieniem granitowym 275*C

Tomekku

@WalIy  pięknie Ci wychodzi krążek, mój zawsze jakiś koslawy się robi.

WalIy

@Tomekku kwestia wprawy, dobrego ciasta i dużej ilości mąki podsypanej do rozkręcenia 🧐

Tomekku

@WalIy  z czasem, ja próbuje robić tap and slap, ale może powinienem ciut inaczej je rozciągać. No cóż, jak w końcu odpalę swój piec to pewno co drugi dzień będzie pizza, do porzygu

jajkosadzone

wyglada przepysznie- kiedy mozna sie wprosic na kawalek?😀

3t3r

@WalIy  bardzo ladna, piorunik!

Zaloguj się aby komentować