Testy na produkcji.


Boczek i podgardle, podpiekane w wędzarni.


Zrębka olchowa przez 3 h i na końcowe 30 minut czereśnia.


#wedzenie #wedlinydomowe #gotujzhejto #jedzenie #upomidora

379d163e-07aa-4b3e-accb-a34ad46cbc1f

Komentarze (17)

wiatraczeg

I znowu rundka po pieczony boczek na chlebku z ogóreczkiem... Mógłbyś przynajmniej dać nsfw.

SUM

@wiatraczeg Piorunkuf nie chcą dawać i jeszcze mam sobie zasięgi ograniczać. Z czego mam żyć xD

wiatraczeg

@SUM yszty... Będę ważył 120 kg przez ciebie.

SUM

@wiatraczeg No ale od czerwca dieta ogórkowa, będę przypominał o wysiewie.

Mr.Mars

@SUM Jestem zwolennikiem boczusia.

SUM

@Mr.Mars O dziwo podgardle u mnie akurat tu wygrywa, nowy przepis na prawie dojrzewające.

Fly_agaric

@Mr.Mars @SUM JA tam nie pogardzę ani jednym, ani drugim.

ErwinoRommelo

😍🍆 przepiekne, biel tluszczyku maluje chmury na tle czerwonego mieska, i cale to tymczasowe piekno rozpusci sie w brzusiu.

SUM

@ErwinoRommelo No Ty akurat przez długi czas dostawy dostaniesz aktorów drugiego planu na fotce, ale nie w smaku

ErwinoRommelo

Ciekawe czy swnika byla swiadoma trafiajac do ciebie ze zwiedzi tyle sziata xd ja juz mam pomysl na pare happeningow te wedliny zrobia kariere.

SUM

@ErwinoRommelo E one do jedzenia a nie bicia Żydów i muzułmanów. Jak chcesz do bicia to mogę coś z samej skóry zrobić xD

ErwinoRommelo

@SUM i takbym zjadl :) w islamie pozinni mnie czcic jak sw jerzego tyle tych nieczystych demonow zniszczylem…

Fly_agaric

Zaraz, zaraz! Wędzisz dymem, a czyściutkie ci wychodzą jak z chemicznej?

Jak ty to robisz - czyżbyś parzył i mył po skończeniu?

SUM

@Fly_agaric Elektryczny dymogenerator

Fly_agaric

@SUM Ooo Panie. Bardzoś mnie Pan tym zainteresował.

SUM

@Fly_agaric Mam borniaka UW 70

Zaloguj się aby komentować