Komentarze (16)

jiim

@Zielczan https://pl.wikipedia.org/wiki/Past%C3%A9is_de_nata


babeczki budyniowe z ciasta francuskiego charakterystyczne dla kuchni portugalskiej

bojowonastawionaowca

@jiim ślicznie wyszły

Austenit

@jiim Co tu taka moda na niedopieczone? warstwy też jakieś zbite.

jiim

@Austenit pierwszy raz robiłem, następnym faktycznie podkręcę bardziej piekarnik. Ciasto kruszy się jak powinno, więc nie wiem o jakich warstwach piszesz.

Austenit

@jiim No o laminacji ciasta francuskiego, blaszka pewnie nie była chłodzona albo ciasto przegrzane przy formowaniu

FulTun

@jiim Obudzi Cię lodzikiem.? Bo jak nie to obiema nogami zepchni ją z łóżka aż usłyszysz łoskot kości.

FulTun

@GordonLameman Ciebie spłodził.

GordonLameman

@FulTun

Pls, idź być jełopem gdzie indziej.

FulTun

@GordonLameman Tak powiedzałeś swojemu ojcu.?

GordonLameman

@FulTun

Cóż za gimnazjalny tekst, incelu.

Lecisz na czarną za bycie debilem

FulTun

@GordonLameman ok biedoto. Cieszę się że już do mnie nie napiszesz.

Sylwunia

@jiim jesteś bardzo dobrym mężem :)

BraTNeW

Komentarz usunięty przez moderatora

jiim

@BraTNeW wybacz, nie wiedziałem, że zajrzy tu ktoś, kto nie był dalej niż swoja parafia.

Zaloguj się aby komentować