Rozwiązanie zagadki z poprzedniego wpisu, coś mnie znów na ramena wzięło.

Boczuś w zalewie z sosu sojowego, wody, mirinu, sake, cebulki, czosnku i imbiru, przygotowany do zwinięcia w roladę i upieczenia chashu.

Na zdjęciach kolejne fazy pieczenia, co 80 minut, od gotowego do surowego.


#gotujzhejto #gotowanie #domowelepsze #jedzenie #jedzzhejto #slowfood #nietylkomielonka #festerpichci #foodporn

fbdbad87-2ed3-4bb0-8c43-6f08e3bdaaf3
e4718b04-f020-476f-b69f-b806ddeb667a
3b58880d-39b9-4e9e-a0b2-a8b6999e974d
94458f17-599e-4b12-8782-62ca6ef2d9d2

Komentarze (3)

moll

@UncleFester jaka temperatura? Zakrywałeś naczynie? Potem obracałeś/podlewałeś w trakcie?

UncleFester

@moll

150*C - 4 godziny

tak

obracałeś - tak

podlewałeś - nie


  • niezadane pytanie

tak - 10 minut

Zaloguj się aby komentować