#pracbaza
No to teraz lecimy kierwa z grubej rury...
Fajnie byłoby się moc pobawić SFC
Jakiś dużych nadziei sobie nie robie, ale byłoby całkiem miło dostać ta robotę. Piątek 10:00 interview online


#pracbaza
No to teraz lecimy kierwa z grubej rury...
Fajnie byłoby się moc pobawić SFC
Jakiś dużych nadziei sobie nie robie, ale byłoby całkiem miło dostać ta robotę. Piątek 10:00 interview online


@HolQ - zabawy taką zabaweczką to Ci zazdroszczę.
Ale pracy gdzie ciągle "pachnie" przyprawami to już nie - mój nos tego by nie wytrzymał bo ma zbyt silne sprzężenie z żołądkiem (pewnie wiesz o czym mówię).
No i generalnie to powodzenia!
@koszotorobur naprawdę byłbyś idealnym flavourista ..... jestem pewny ze po pewnym czasie byś sie przyzwyczaił. Chociaż byłoby to bolesne xD xD . No i oni robią to trochę inaczej niż ja. Te zapachy nie są często aż tak intensywne.
@HolQ - ile takim flavouristom płacą - bo nie będę zmieniał ciepłej posadki w IT na coś bez znaczącego wzrostu wynagrodzenia
@koszotorobur wątpię żeby Ci się opłacało skoro w IT robisz

@koszotorobur https://www.ukflavourassociation.org/careers
"Currently, only an estimated 250 flavourists in Europe"
@HolQ - niby taki niszowy zawód - a wcale nie tak dobrze płatny
@koszotorobur widziałem że ta ankieta na 120 osobach, czyli pozostaje druga połowa xD xD. Wiem że typ u mnie ma ponad 100k, no ale on ma 25 lat dosw.
Ogólnie praca w rd /chemii w przemysle spozywczym w porównaniu z farmacja czy rafineriami to jest dużo, dużo mniej opłacalna ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯
@HolQ albo spektrofotometry, z którymi ja pracowałem na studiach, były jakieś prostackie i nudne, albo nie do końca rozumiem Twoje podjaranie
@sireplama
Zaloguj się aby komentować