Potrzebuję przepisu na łatwe danie co by sobie robić do roboty dzień przed.

nie cierpię gotować, poleci ktoś coś prostego? A może jakiś kanał jest dla samców co lubią mięso ale nie lubią za garami siedzieć?


#gotowanie

Komentarze (11)

Lubiepatrzec

Zrób sobie sałatkę Czyli to co masz w lodówce plus majonez

Lubiepatrzec

Ewentualnie kup mieszankę warzyw na patelnię i do tego jakikolwiek kawałek mięsa z patelni

cebulaZrosolu

@Kyros puszka fasolki w pomidorowym sosie z Lidla plus kiełbasa. Podsmaż kiełbasę, dodaj fasolkę i gotowe. Jedz z chlebkiem bo wiadomo :?

Lubiepatrzec

@cebulaZrosolu bez chlebka!

cebulaZrosolu

@Lubiepatrzec bez chlebka się nie najesz

Lubiepatrzec

@cebulaZrosolu najesz, najesz.

Sweet_acc_pr0sa

@Kyros ja np, smaze sobie codziennie schab/karczek/lopatke czy krowe, zalezie co mi wpadnie w rece i sobie to jem xD i tak codziennie na 2 posilki


nigdy nie czulem sie lepiej a przygotowanie zajmuje 15 minut (max i to z pompkami w trakcie smazenia) XD

Kyros

@Sweet_acc_pr0sa brzmi kusząco, o takie coś mi chodziło, coś robisz z tym mięsem czy tylko smażenie parę przypraw?

Sweet_acc_pr0sa

@Kyros pieprz z 2 stron, sol z jednej, oba mielone z mlynka, smaze na smalcu lub masle bo smakuje lepiej


wychodzi fajnie finansowo i najedzeniowo


czasami jakas musztarda czy chrzan, czasami jaiegos ogorasa sobie skroje,

szwierz

Kup sobie parowar. Tez nienawidze gotowac i to bylo dla mnie zbawienie. Wrzucasz kawal miesa, pokrojony ziemniak i garsc mrożonej mieszanki warzywnej. Nastawiasz na 22 minute i idziesz sobie. Wracasz po 22 minutach i wszystko idealnie ugotowane. Na poczatku smakuje jak tektura ale po trzech dniach takiej diety marchewka smakuje bardziej slodko niz snickers. W ogole smaki smakuja intensywniej.

matra

@Kyros mięso + nienawidzenie gotowania = frajer, wolnowar lub szynkowar. Albo why not both.

Serio, nie da się prościej i bardziej bezobsługowo, a jak z patelni, to tyle mielonego ile gar pomieści, podsmażyć poddusić, dodać co się chce, albo co się je i masz jednogarnkowe na X dni.

Zaloguj się aby komentować