Komentarze (10)

vredo

@Felonious_Gru Zara ci się gesslerka wpierdoli na kuchnię.

ErwinoRommelo

Wez niech pulknie na plytki moze ciocia moll nie wytrwyma i wroci :(

Felonious_Gru

@ErwinoRommelo na jej standardy to plyta jest upierdolonom

abdc34d2-bfc2-4d05-a8ff-476269ccfa52
ErwinoRommelo

@Felonious_Gru xdd przecie czysciej niz u mnie przed gotowaniem

Felonious_Gru

@ErwinoRommelo ona tego nie rozumie xd

ErwinoRommelo

@Felonious_Gru xdd dobrze kminisz poczekaj az pryskinie tago ragoût i zaschnie wtedy jej wyslij, albo wroci albo cie wystalkuje wlamie sie i w nocy powyciera xd

Felonious_Gru

Raport ze zmian:

  1. Mięso było mieszane wolowo-wieprzowe z Carrefour. Fajne, bo mielone na drobniutkim oczku.

  2. Pominąłem wino

  3. W roli passaty wziąłem pomidory w cząstkach z puszki. (Dopuszczalne wg przepisu, wg mnie lepsze niż passata)

  4. Dusiłem krócej bo robione w niedoczasie

  5. W roli bulionu wołowego niestety pół kostki rosołowej.

  6. Boczek byl gotowy w słupkach z lidla, ale on jest surowy, a nie podwędzany. W ogóle go nie było widać w gotowym.


Najpyszniejsze spaghetti bolonieze ze świderkami zamiast spaghetti jakie jadłem kiedykolwiek xD


@bojowonastawionaowca dorzucisz link z przepisem do wpisu jak ładnie poproszę?

https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia\_wloska/sos\_bolonski/przepis.html


I właśnie zauważyłem, że zepsulem tag #gotujzhejto

Zaloguj się aby komentować