Pierwszy raz w życiu gotuje ragu choć trochę bliższe prawdziwemu niż losowe mielone + sos ze słoika.
#gotuj z hejto

Pierwszy raz w życiu gotuje ragu choć trochę bliższe prawdziwemu niż losowe mielone + sos ze słoika.
#gotuj z hejto

@Felonious_Gru Zara ci się gesslerka wpierdoli na kuchnię.
Wez niech pulknie na plytki moze ciocia moll nie wytrwyma i wroci :(
@ErwinoRommelo na jej standardy to plyta jest upierdolonom

@Felonious_Gru xdd przecie czysciej niz u mnie przed gotowaniem
@ErwinoRommelo ona tego nie rozumie xd
@ErwinoRommelo

@Felonious_Gru xddd
@Felonious_Gru xdd dobrze kminisz poczekaj az pryskinie tago ragoût i zaschnie wtedy jej wyslij, albo wroci albo cie wystalkuje wlamie sie i w nocy powyciera xd
Raport ze zmian:
Mięso było mieszane wolowo-wieprzowe z Carrefour. Fajne, bo mielone na drobniutkim oczku.
Pominąłem wino
W roli passaty wziąłem pomidory w cząstkach z puszki. (Dopuszczalne wg przepisu, wg mnie lepsze niż passata)
Dusiłem krócej bo robione w niedoczasie
W roli bulionu wołowego niestety pół kostki rosołowej.
Boczek byl gotowy w słupkach z lidla, ale on jest surowy, a nie podwędzany. W ogóle go nie było widać w gotowym.
Najpyszniejsze spaghetti bolonieze ze świderkami zamiast spaghetti jakie jadłem kiedykolwiek xD
@bojowonastawionaowca dorzucisz link z przepisem do wpisu jak ładnie poproszę?
https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia\_wloska/sos\_bolonski/przepis.html
I właśnie zauważyłem, że zepsulem tag #gotujzhejto
Zaloguj się aby komentować