Komentarze (10)

Parigot

W rzodkiewce ważny jest smak nie wygląd. A więc, czy jest smaczna?

GazelkaFarelka

@Parigot mało pikantna, poza tym słabo urosła, w części miejsc w ogóle nic nie wyrosło

Fly_agaric

@GazelkaFarelka Ale listki śliczne, sałatkowe takie.

wiatraczeg

Eeee. Fajne. Co to za malkontenctwo?

dradrian_zwierachs

kuniec postu. można jeść niesmaczną rzodkiewkę;)

konto_na_wykop_pl

@dradrian_zwierachs nie ma czegoś takeigo jak niesmaczna rzodkiewka.

razorn3

@GazelkaFarelka ja dzisiaj dokładnie to samo dopiero wysiewałem

GazelkaFarelka

@razorn3 Ja wysiałam w lutym, dosyć optymistycznie bo ostatnio często są niespodziewanie ciepłe wiosny. W tym roku akurat nie była (w zeszłym zbiory miałam już w marcu), no ale też jest wcześniej i zdąży wydać plon a na to samo miejsce w maju wjadą pomidory.

razorn3

@GazelkaFarelka masz jakiś patent na ogrzewanie folii? Czy po prostu rzodkiew i szpinak są na tyle mrozoodporne,że ich nie rusza. Czy po prostu patent z nicku 'farelka'?

GazelkaFarelka

@razorn3 Są na tyle mrozoodporne że ich nie rusza. W zasadzie większość warzyw nie ma problemu z lekkim mrozem - pietruszka, szczypiorek, jedynie w sumie pomidory są bardzo wrażliwe.

Zaloguj się aby komentować