Komentarze (11)

UncleFester

@starebabyjebacpradem Weź lepiej liofilizowane, nie będzie niespodzianek.

starebabyjebacpradem

@UncleFester nie będzie niespodzianek bo mam gdzieś pirosiarczyn

UncleFester

@starebabyjebacpradem Jeśli wiśnie zdrowe, to szkoda paprać chemią.

ErwinoRommelo

Ummm ale bedzie pychotka

Pirazy

@starebabyjebacpradem za miesiac bede rozlewal miod pitny na tych drozdzach nastawiony

starebabyjebacpradem

@Pirazy kiedyś robiłem i miód. Po każdej operacji zlewania znad osadu znikały dwie szklanki xD

Pirazy

@starebabyjebacpradem ja zlalem raz po 3 miesiacach. Miod w szklance klarowny, po nastepnych 3 miesiacach zadnego osadu na dnie, wiec stwierdzilem, ze trzeba butelkowac. Miod byl sycony, trojniak. Stanal na 7blg, jak dla mnie idealnie na slodkosc, smak petarda, malo brakowalo a juz po pierwszym zlaniu znikneloby pol litra xD

Pirazy

@starebabyjebacpradem tak

mannoroth

@starebabyjebacpradem oj tam, zmieszaj z plynem do chłodnic

starebabyjebacpradem

@mannoroth żule mówią że po borygo się nie rzygo

Zaloguj się aby komentować