Nastepne podejscie do pulled pork.

Marynata 24h na sosie bbq, jesli chodzi o przyprawy to troche tego troche tamtego….

4h na 140 stopni, termobieg on.

Dalem duzo wiecej sosu do marynaty i mniej w pierkarniku z racji tego ze nie bylo lopatki w sklepie to wziolem schab, balem sie ze wyjdzie podeszwa bo to juz nie tak syyyyttyyyyy tlusciutki kawalek.

W smaku duzo lepiej niz na oko. Poprzednia edycja
tu .

I teraz bede ten schab wpierdalal w robo az na miesiac znienawidze pulled pork.

#gotujzhejto
ErwinoRommelo userbar
d16df8ec-3e9a-4f3a-a0ed-6ad43c00f756
splash545

troche tego troche tamtego

To tak w moim stylu przyprawione xd

ErwinoRommelo

@splash545 cyk prpyczki, platkow chili. Soli piperzu czosnku to wiadomo, a potem jakies ziolka i jakis mix tajski. Czyli co wpadlo pod reke to sie syplo Xd

GordonLameman

@ErwinoRommelo 

wygląda ok.


ale na przyszłość jak nie ma Łopatki to na pulled porka lepiej nadaje się karkówka niż schab.

porpomuje też podlewać piwem w trakcie pieczenia.


pulled pork zawsze mega

ErwinoRommelo

@GordonLameman no nie bylo nic… schab i boczek tylko. Ale juz raz odpuscilem bo nie bylo dobrego kawalka to pomyslalem sobie jebac to zobaczymy co wyjdzie.

Zaloguj się aby komentować