Nadszedł czas przerobić to co wyrosło na krzakach przez cały sezon
#chilihead #gotujzhejto #ostrejedzenie


Nadszedł czas przerobić to co wyrosło na krzakach przez cały sezon
#chilihead #gotujzhejto #ostrejedzenie


Te toxic chilli to coś dla mnie
@splash545 No to już w Paczkomat
@Z_buta_za_horyzont A mi właśnie takie coś dla partnerki hotheadki na keto przyszło - normalnie ostre flaki, za⁎⁎⁎⁎ste i dobrze ryj palą

@wonsz
konjac
Jesteś pewien, że to są prawdziwe flagi a nie to niestrawne plastikowe bambusowe coś co powoduje obstrukcję jelit?
@wonsz Przerabiałem wiele ostrości sklepowych aż w końcu parę lat temu stworzyłem swoje piekiełko w słoiku
@Z_buta_za_horyzont no ja habanero na targu kupuję w dobrych piniendzach i puree idzie w weki.
@wiatraczeg Ale ja wiem że to konjac, dlatego kupuję bo partnerka na keto
A jak robicie te słoiczki, bo mi trochę papryczek zostało i już nie mam pomysłów co z tego zrobić
@Porsze Blenduję chili z podsmażoną cebulą i czosnkiem, dodaje przyprawy, czasami pomidory. Podgotowuję w garnku dodając sok z limonki, następnie w słoiki i pasteryzacja.
@Z_buta_za_horyzont dzięki!
Zaloguj się aby komentować