Mama zawsze dodawała kminek do gulaszu. Nie dało się tego jeść tak obrzydliwy był smak rozgryzionego ziarenka. Zanim wszystko wygrzebałam obiad był już zimny. Nienawidzę kminku, bo zniszczył mi dzieciństwo.
#jebackminek
Mama zawsze dodawała kminek do gulaszu. Nie dało się tego jeść tak obrzydliwy był smak rozgryzionego ziarenka. Zanim wszystko wygrzebałam obiad był już zimny. Nienawidzę kminku, bo zniszczył mi dzieciństwo.
#jebackminek
@Krokiruks Ale kmin rzymski to już ok?
@Dzienpachniejakpoczatek Niestety w mojej biednej rodzinie nie było takich rarytasów. Natomiast j⁎⁎ać kmin, bo brzmi podobnie do kminku xD
@Krokiruks W kebabie masz sporo kminu, a przecież to takie polskie danie.
@Dzienpachniejakpoczatek Kłamstwo! W kebabie jest przyprawa do gyrosa
@Krokiruks Oj tak, byczku! +1k!
@Krokiruks Kurde taki w ziarenkach to rzeczywiście jest ch⁎⁎⁎wy ale zmielony jeszcze obleci, zwłaszcza w jakimś curry. #trochejebackminek
@hellgihad Zmielony jest git. Tag powinien brzmieć #jebackminekwziarenkach
@Krokiruks to jest chore, w mojej kuchni nie ma miejsce na kminek i nigdy nie będzie
@Dzienpachniejakpoczatek kmin rzymski czy też kumin to co innego, ma zupełnie inny smak
@LM317T Kminek do wora, a wór do jeziora? Znienawidzonego jeziora gdzie się nie kąpiemy, podkreślam
@Krokiruks dlatego ja zawsze dodaje mielony (taki proszek) i po problemie, tego w frędzlach to ja też nie lubię
@LM317T Ta sama rodzina selerowatych
@Kurama Mielony jest spoko, ziarenka - niet
@Krokiruks kminek to nasienie szatana
@Krokiruks kminek lubię tylko w serze smażonym. Bardzo sei cieszę, że mama nie dodawała go do gulaszu xd
@Dzienpachniejakpoczatek kmin rzymski (kumin) w smaku różni się znacznie od kminku. Ja lubię oba
@jiim Się różni i to znacznie.
Zaloguj się aby komentować