Kutfa czemu zawsze wiatr w oczy.


Robię sobie eksperyment z czosnkiem by zamiast pieczenia wykorzystać slow cooker, chociaż bardziej #sousvide by pasowało tylko byłoby mniej dostępne do powtórzenia dla innych.


Wiec zaczep w pakowarce próżniowej się ułamał. Malusieńki plasticzek i już mnie telepie na myśl pisania maila do polskiego dystrybutora bo oczywiście dwa latka miesiąc temu minęły od zakupu. 800 kosztowała.


Ciekawe ile będzie mnie kosztowała naprawa sprzętu „Made in Italy”


#gotujzhejto #zalesie #upomidora #gorzkiezale

efc5ec13-8748-4036-9f73-7c8617b803b9
2660981e-1bdf-408a-833d-19a29eedc2b6
54498d82-8cdb-457f-85e3-88d2803b28ee

Komentarze (14)

ErwinoRommelo

Ale co chciales zeby sie z tym czosnkiem stalo? Taka pasta miala byc?

SUM

@ErwinoRommelo Tak do zapiekanek czy kebsow oraz szarpanki.

SUM

@ErwinoRommelo W sumie bardziej chce sprawdzić jeszcze różnice miedzy czosnkiem w całości a pokrojonym i zostawionym na 15 minut by zmiany chemiczne zaszły.

ErwinoRommelo

@SUM a ja wlasnie myslalem ostatnio odwrotnie jakby tu surowego do zapiekany dodac bo jestem taki czosnkowy cpun ze z piekarnika/ patelni juz mnie nie kopie.

SUM

@ErwinoRommelo Surowy jak się spali będzie gorzki.

ErwinoRommelo

@SUM ja chcialem surowy dodac juz na koniec na zapiekane zaraz przed keczupem xd myslalem tak zetrzec jak ten japonski korzen

SUM

@ErwinoRommelo W moździerzu z odrobiną soli i kapką oleju lub masła.

Felonious_Gru

@SUM

Części zamienne north.pl

SUM

@Felonious_Gru znam ale akurat nie to

matra

@SUM coś miała w sobie ultra za⁎⁎⁎⁎⁎tego, że kosztowała aż tyle?

Zaloguj się aby komentować